Kijk nu Peppermint op MovieMAX: Wanneer Riley wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar onschuldige dochtertje en man voor haar ogen brutaal werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak! - Peppermint
×
Peppermint
Wanneer Riley wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar onschuldige dochtertje en man voor haar ogen brutaal werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!
×
Reviews (1)Peppermint
Geschreven door: Karen
   07-04-2019
Pepermint is een minder standaard actie-thriller met Jennifer Garner in de hoofdrol. De held is ditmaal een moeder die het recht in eigen hand neemt en een drugskartel uitschakelt om de moord op haar dochter en man te wreken. Hiertoe besluit ze, als ze merkt dat het rechtssysteem corrupt is. Peppermint verwijst naar de smaak ijs die dochterlief vlak voordat ze wordt doodgeschoten kiest voor haar verjaardag. Interessant is dat de gerechtigheid niet alleen bestaat uit het simpel neerknallen van de schuldigen. Het verhaal is niet echt realistisch, maar daardoor niet minder vermakelijk.
Schrijf zelf een review
loading