Kijk nu Venom op MovieMAX: Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen. - Venom
×
Venom
Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.
×
Reviews (3)Venom
Geschreven door: Ali
   14-08-2019
goede film
Geschreven door: Gilbert
   21-02-2019
Een onsamenhangende en ongeloofwaardige film met plotwendingen die veel fantasie vereisen van de kijker.
Geschreven door: Nicole
   21-02-2019
The film Venom. Een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018, gebaseerd op het gelijknamig personage uit de strips van Marvel comics. Ik vond het een verrassende film, heel anders dan mijn verwachting, in positieve zin! Leuke film met veel actie, science fiction en humor. Categorie horror is ver te zoeken en vind ik niet van toepassing. De special en visual effecten zijn erg goed wat gave scenes opleverd. Vermakelijke film van begin tot het einde!
Schrijf zelf een review
loading