Kijk nu Jurassic World: Fallen Kingdom op MovieMAX: Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosauriėrs. Isla Nublar is nu door de mens verlaten en de overlevende dinosauriėrs vechten voor zichzelf in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland uitbarst, slaan Owen en Claire de handen ineen om de overgebleven dinosauriėrs te redden van uitsterven. - Jurassic World: Fallen Kingdom
×
Jurassic World: Fallen Kingdom
Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosauriėrs. Isla Nublar is nu door de mens verlaten en de overlevende dinosauriėrs vechten voor zichzelf in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland uitbarst, slaan Owen en Claire de handen ineen om de overgebleven dinosauriėrs te redden van uitsterven.
×
Reviews (2)Jurassic World: Fallen Kingdom
Geschreven door: Nicole
   07-11-2018
Eerst getwijfeld of ik wel weer de zoveelste Jurassic film moest kijken met vooral de twijfel of de film nu niet te uitgemolken wordt. Toch weer plezierig verrast geworden door een goed en vermakelijk vervolg. De acteurs zetten een overtuigende personage neer en de special effecten zijn op en top vooral de dinosaurussen zien er realistisch en gaaf uit. Verhaallijn waarbij het om macht en geld draait ten kosten van! Ik verheug me toch wel weer op de volgende film die er vast gaat komen!
Geschreven door: Geert
   26-10-2018
Het eiland waar het park Jurassic World op gevestigd is staat op instorten door uitbreken van vulkaan. Onder het mom van de dieren te redden stuurt een organisatie Claire terug. De echte intenties zijn echter van slechte aard. Deze film brengt de dino's nr de bewoonde wereld, wat nieuw concept is. Het verhaal is eigenlijk al verteld, de spanning is weg mr de effecten zijn beter en de locatie verandert. Wel grote namen qua acteurs die hun rol goed opnemen. Volgende film ben ik wel benieuwd naar nu onze wereld ineens Jurassic World wordt. Maar men moet het idee niet onnodig uitwringen voor mij.
Schrijf zelf een review
loading