Kijk nu Bohemian Rhapsody op MovieMAX: Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. - Bohemian Rhapsody
×
Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.
×
Reviews (3)Bohemian Rhapsody
Geschreven door: Angela
   24-03-2019
Leuke film, goede acteerprestatie van Rami Malek.
Geschreven door: Karen
   22-03-2019
Fraaie verfilming van de loopbaan van Freddy Mercury en Queen tot en met Live Aid. Het toont F.M. als een gevoelige, eigenzinnige briljante en katminnende performer. De film geeft goed weer hoe de muziek van Queen en Freddy zelf zich ontwikkelen en zich vinden na verloren te zijn geweest. Freddy toont hoe je vernieuwend kunt zijn en - uiteindelijk -trouw blijven aan vriendschappen en de waarden die je van thuis hebt meegekregen. Goede gedachten, goede daden, prachtige muziek. Bohemian Raphsody is het kijken en luisteren meer dan waard!
Geschreven door: Geert
   08-03-2019
Knappe verfilming van het leven van F. Mercury, frontzanger van Queen. We leren Freddy kennen als een jonge getalenteerde en vooral ambitieuze kerel die elke halve kans benut om zijn ding te doen en anderen te laten doen. Valt vooral op dat Freddy leeft om te entertainen en de periodes daartussen was hij een eenzame, ongelukkige man, zegt hij zelf ook id film. De '70-'80 sfeer zit goed, de acteurs zijn echt indrukwekkend herkenbaar met de echte Queen leden. En de prachtige muziek is het hoofdpersonage. Oscars well deserved!
Schrijf zelf een review
loading