Kijk nu Far From the Madding Crowd op MovieMAX: Het verhaal van Bathsheba Everdene in het Victoriaanse Engeland van de 19de Eeuw. Bathsheba haar schoonheid trekt al snel de aandacht van drie verschillende mannen: de schapenherder Gabriel Oak, de sergeant Frank Troy en de oudere vrijgezel William Boldwood. Alle drie willen ze voor Bathsheba zorgen maar zij worstelt enerzijds met haar onafhankelijkheid en ambitie en anderzijds met haar gevoelens. Zal de liefde het winnen van gevaarlijke aantrekkingskracht en aanzien? - Far From the Madding Crowd
×
Far From the Madding Crowd
Het verhaal van Bathsheba Everdene in het Victoriaanse Engeland van de 19de Eeuw. Bathsheba haar schoonheid trekt al snel de aandacht van drie verschillende mannen: de schapenherder Gabriel Oak, de sergeant Frank Troy en de oudere vrijgezel William Boldwood. Alle drie willen ze voor Bathsheba zorgen maar zij worstelt enerzijds met haar onafhankelijkheid en ambitie en anderzijds met haar gevoelens. Zal de liefde het winnen van gevaarlijke aantrekkingskracht en aanzien?
×
Reviews (1)Far From the Madding Crowd
Geschreven door: Gerard
   21-10-2015
Als je van romantiek houdt dan is dit echt een film die je moet zien. Mooie gespeeld en tot het laatste moment vol romantiek. Aan de andere kant ook wel een langdradige en saaie film. Je moet er voor in de stemming zijn. Vrouwenfilm.
Schrijf zelf een review
loading