Kijk nu Ready Player One op MovieMAX: 2045: De wereld is in chaos en de ondergang nabij. De mensen zoeken hun redding in de OASIS, een duur virtueel universum, gecreŽerd door de briljante en excentrieke James Halliday. Wanneer Halliday sterft, schenkt hij zijn enorme fortuin aan de eerste persoon die het digitale paasei weet te vinden dat hij ergens in de OASIS heeft verstopt. Hierdoor begint een wereldwijde strijd. Wanneer de jonge Wade Watts besluit aan de wedstrijd deel te nemen, komt hij terecht in een fantasiewereld vol mysterie, ontdekking en gevaar. - Ready Player One
×
Ready Player One
2045: De wereld is in chaos en de ondergang nabij. De mensen zoeken hun redding in de OASIS, een duur virtueel universum, gecreŽerd door de briljante en excentrieke James Halliday. Wanneer Halliday sterft, schenkt hij zijn enorme fortuin aan de eerste persoon die het digitale paasei weet te vinden dat hij ergens in de OASIS heeft verstopt. Hierdoor begint een wereldwijde strijd. Wanneer de jonge Wade Watts besluit aan de wedstrijd deel te nemen, komt hij terecht in een fantasiewereld vol mysterie, ontdekking en gevaar.
×
Reviews (1)Ready Player One
Geschreven door: Geert
   15-08-2018
Al even geleden dat we iets van de hand van de meester Spielberg kregen, maar het is weer een juweelje. Id toekomst leven de mensen voor 90% via hun avatars in een wereld waar alles mogelijk is. Een spel in het spel zorgt dat iedereen jaagt en natuurlijk duiken er dan ook duistere figuren op. Zeer zeer knap gemaakt, feilloze effecten, spanning, leuke knipogen naar andere Spielberg films en een mega gave soundtrack, back to the 80's. Moraal alsnog: enjoy the game, but live your life in the real world. Vrij onbekende cast maar Spielberg weet het nr hoger niveau te brengen. Dit is een must see!!
Schrijf zelf een review
loading