Kijk nu The Post op MovieMAX: Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en redacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post. - The Post
×
The Post
Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en redacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.
×
Reviews (1)The Post
Geschreven door: Karen
   02-11-2018
Bijzonder historisch drama met Meryl Streep (Kay Gramham) en Tom Hanks (Ben Bradlee) in de hoofdrollen. De film gaat over de persvrijheid, actueel toen (70er jaren) en nu. Een tweede thema is het belang en geschiedenis van emancipatie van vrouwen. Kay is de eerste vrouwelijke uitgever van een belangrijke krant: de Washington Post. Al met al een onderhoudende geschiedenisles van Spielberg met een mooie rol van Streep.
Schrijf zelf een review
loading