Kijk nu Three Billboards Outside Ebbing, Missouri op MovieMAX: Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiŽle boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhaving alleen maar heftiger. - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
×
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiŽle boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhaving alleen maar heftiger.
×
Reviews (1)Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Geschreven door: Geert
   01-06-2018
De dochter van Mildred Hayes werd een 7-tal maanden geleden vermoord. Van een onderzoek is geen sprake meer en Mildred besluit om zelf actie te ondernemen. Ze kaart de laksheid van de politie aan via 3 billboards met een duidelijke boodschap. Dit wordt niet in dank afgenomen en zorgt voor spanningen in het stadje. Wel meer mensen blijken problemen te hebben die ook anderen treffen.Heel sterke film, top prestaties van de acteurs en het verhaal sleept je mee. Arrogant, droefheid, geweld maar ook compassie en humor passeren, de vraag wat zou ik doen, speelt constant. Terechte oscar winnaars.
Schrijf zelf een review
loading