Kijk nu Birth of the Dragon op MovieMAX: Het beruchte gevecht uit de zestiger jaren tussen de jonge Bruce Lee en en de legendarische kungfu-meester Wong Jack Man in Noord CaliforniŽ, vanuit het oogpunt van een jonge student wiens trouw aan beide vechters op de proef wordt gesteld. Tot op de dag van vandaag voeren mensen de discussie over wie het privť gehouden gevecht heeft gewonnen. Een ding is zeker: na dit gevecht met Wong heeft Bruce Lee zich herontdekt. - Birth of the Dragon
×
Birth of the Dragon
Het beruchte gevecht uit de zestiger jaren tussen de jonge Bruce Lee en en de legendarische kungfu-meester Wong Jack Man in Noord CaliforniŽ, vanuit het oogpunt van een jonge student wiens trouw aan beide vechters op de proef wordt gesteld. Tot op de dag van vandaag voeren mensen de discussie over wie het privť gehouden gevecht heeft gewonnen. Een ding is zeker: na dit gevecht met Wong heeft Bruce Lee zich herontdekt.
×
Reviews (1)Birth of the Dragon
Geschreven door: Shirley
   15-04-2018
Bruce Lee heeft in de jaren "60 een gevecht gehad met meester Jack Wong Man een monik. Deze film concetreert zich op dat gevecht. Je ziet hier dat de motivatie heel belangrijk is, waarom er √ľberhaupt gevochten wordt. Motieven als onbaatzuchtigheid en in reine komen met jezelf spelen hier een grote rol. Maar niet ongbelangrijk: een hele leuke martial arts film met de nodige actie en humor. Daar kijk ik in elk geval voor.
Schrijf zelf een review
loading