Kijk nu Braven op MovieMAX: Joe Braven leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goedgeoliede drugbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende wil de brave huisvader op de knieŽn dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat is buiten de verbetenheid van zijn tegenstander gerekend. Want Braven heeft, letterlijk en figuurlijk, wel meer pijlen op zijn boog... - Braven
×
Braven
Joe Braven leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goedgeoliede drugbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende wil de brave huisvader op de knieŽn dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat is buiten de verbetenheid van zijn tegenstander gerekend. Want Braven heeft, letterlijk en figuurlijk, wel meer pijlen op zijn boog...
×
Reviews (3)Braven
Geschreven door: Nicole
   12-01-2019
Zeer verrast door deze goede film. De spanning bouwt zich goed op en blijft ook tot het einde. Ik ben fan van acteur Jason Momoa o.a. vanwege zich natuurlijke manier van acteren en puurheid. Hij zet dan ook in deze film een erg goede personage neer. De filmset is prachtig net zoals de filmlocatie. Het is een Canadese actie thriller uit 2018. Begin december 2015 zijn ze al begonnen met de hoofdfoto's schieten in Canada en was al duidelijk dat Jason Momoa de hoofdrol van Joe Braven ging vertolken. Jason is ook zelf een van de producers. Zeker een aanrader!
Geschreven door: Gerard
   01-04-2018
Van het begin af aan is het duidelijk dat het een spannende film gaat worden. Na een paar ietwat overtrokken situaties waarbij je nog achterover kunt leunen, komt er allengs meer onrust. De spanning wordt behoorlijk opgebouwd en van achteroverleunen is geen sprake meer. Beetje ongeloofwaardig allemaal mag dat mag de pret niet drukken als je van dit genre houdt.
Geschreven door: Barbara
   31-03-2018
Voordat we deze film gingen kijken hadden we een paar negatieve reviews gezien op moviemeter. Ondanks dat toch besloten om toch te kijken. Wij waren positief verrast door deze goeie en spannende actiefilm. Het verhaal gaat over een drugsbende die drugs opslaat in de blokhut van het gezin Braven en het daarna wil ophalen. Deze pure film blijft je van begin tot eind boeien. Echt zeker de moeite waard om te zien. Deze film bevat van begin tot eind actie. Dus zeker de moeite waard om te zien.
Schrijf zelf een review
loading