Kijk nu The Big Sick op MovieMAX: Na een one-night stand zijn de stand-up comedian Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. En probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders, die hun zoon liever zien trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt en Kumail wijkt geen moment van haar zijde... Op een hilarische en ontroerende wijze vertelt The Big Sick het waargebeurde verhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. - The Big Sick
×
The Big Sick
Na een one-night stand zijn de stand-up comedian Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. En probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders, die hun zoon liever zien trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt en Kumail wijkt geen moment van haar zijde... Op een hilarische en ontroerende wijze vertelt The Big Sick het waargebeurde verhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw.
×
Reviews (1)The Big Sick
Geschreven door: Ger
   16-12-2017
Hoe komt deze onbenullige film aan een beoordeling met 4 sterren? Wat er grappig aan is heb je in de trailer al allemaal gezien.
Schrijf zelf een review
loading