Kijk nu Power Rangers op MovieMAX: Vijf tieners kruisen elkaars pad en ontdekken dat ze plots over bovennatuurlijke krachten beschikken. Het lot heeft hen uitgekozen om de wereld te beschermen tegen een buitenaardse bedreiging. Maar alleen door hun angsten en onenigheid te overwinnen en een hechte groep te vormen, kunnen ze samen de Power Rangers worden en de strijd aangaan. - Power Rangers
×
Power Rangers
Vijf tieners kruisen elkaars pad en ontdekken dat ze plots over bovennatuurlijke krachten beschikken. Het lot heeft hen uitgekozen om de wereld te beschermen tegen een buitenaardse bedreiging. Maar alleen door hun angsten en onenigheid te overwinnen en een hechte groep te vormen, kunnen ze samen de Power Rangers worden en de strijd aangaan.
×
Reviews (1)Power Rangers
Geschreven door: Tim
   07-08-2017
Mooie film, vol met actie. Een mooie verhaallijn en geweldige effecten. Dit is echt een terugblik naar de jeugd van zovelen. Pracht van een actiefilm met wat komedie bij uiteraard. Deze film is zowel voor jong als oud een aanrader. De film gaat over 5 helden, helaas hebben ze wat moeite om de echte power rangers te worden. Een film die je gewoon moet zien.
Schrijf zelf een review
loading