John Wick 2 (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John Wick heeft zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd, tot één van zijn ex-partners de macht wil grijpen...
John Wick 2

John Wick 2

Actie Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 58 min

John Wick heeft zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd, tot één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende en John, door een eed uit het verleden, verplicht is om hem te helpen. Hij reist af naar Rome, waar hij oog in oog komt te staan met 's werelds meest dodelijke huurmoordenaars.

Cultstatus Stijlvol geweld Moderne noir Actiethriller Strakke choreografie 2010s New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Tim
De legendarische John Wick is met pensioen, maar dit is niet van lange duur.
Hij probeerde verder te leven zonder zijn verleden, het verleden is hem slecht gezind want er is geen ontkomen aan.
Hij wordt gedwongen en een man die keuze heeft neemt moeilijke beslissingen en deze beslissingen komen hem duur te staan. Dus kijk naar de film voor te weten te komen wat John Wick allemaal kan als je hem in het nauw drijft

Deze film komt ook voor in:

loading