Norman (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Norman Oppenheimer leeft een eenzaam leven aan de rand van het machtige geldwezen in New York en wil met iedereen bevriend...
Norman

Norman

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 53 min

Norman Oppenheimer leeft een eenzaam leven aan de rand van het machtige geldwezen in New York en wil met iedereen bevriend zijn. Zijn onophoudelijke netwerken leidt tot niets tot hij, op het diepste moment in zijn leven, bevriend raakt met een jonge, maar charismatische politicus, Micha Eshel. Drie jaar later wordt de politicus premier van Israël. Norman gebruikt Eshels naam om zijn grootste deal ooit af te sluiten: een serie transacties tussen de premier, Normans neef, een rabbijn, een magnaat, zijn assistent en een ambtenaar van het Ministerie van Financiën van Ivoorkust. Normans plannen vallen al snel in duigen, die een internationale ramp kan ontketenen die hij wanhopig probeert te voorkomen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Norman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading