Kijk nu Fifty Shades Darker op MovieMAX: Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren. - Fifty Shades Darker
×
Fifty Shades Darker
Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.
×
Reviews (7)Fifty Shades Darker
Geschreven door: Isabel
   28-04-2018
mooie film
Geschreven door: Sjaak
   28-03-2018
mooie film
Geschreven door: Marjolein
   12-02-2018
Super film 😊
Geschreven door: Sonja
   12-02-2018
Mooie film
Geschreven door: Peter
   24-09-2017
Leuke feelgood film voor de zondagavond op de bank. Blijft grappig om samenspel tussen Grey en Anastasia te zien. Aardig om te zien dat 'darker' in de titel niet wijst op heftiger, duistere seks. Meer over zijn donkere verleden. Geen spectaculaire onthullingen, zeker niet als je de boeken gelezen hebt.
Geschreven door: Hennie
   27-06-2017
Komt aardig overeen met het boek.
Geschreven door: Margriet
   25-06-2017
te gekke film
Schrijf zelf een review
loading