Breaking the Bank (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kelsey Grammer speelt Charles Bunbury, de bureaucratische voorzitter van Londens historische, maar noodlijdende...
Breaking the Bank

Breaking the Bank

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 41 min

Kelsey Grammer speelt Charles Bunbury, de bureaucratische voorzitter van Londens historische, maar noodlijdende bank Tuftons, die was opgericht door de familie van zijn vrouw Penelope. Er is maar één probleem: hij weet niets van bankieren... Wanneer meedogenloze Amerikaanse en Japanse beleggingsmaatschappijen om hen heen beginnen te cirkelen, zet Charles alles in op een riskante investering, maar hij verliest uiteindelijk al het geld en wordt oneervol ontslagen. Charles gaat op straat leven en vormt er een ongewoon bondgenootschap om zijn bank en zijn vrouw te heroveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Breaking the Bank aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading