The Story of God - Deel 1 (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deel 1/2 Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad in de wereld? Wat gebeurt er als we...
The Story of God - Deel 1

The Story of God - Deel 1

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 40 min

Deel 1/2 Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad in de wereld? Wat gebeurt er als we sterven? Het zijn vragen die iedereen op aarde zich wel eens heeft gesteld. En waarschijnlijk zijn de antwoorden voor iedereen anders. In deze indrukwekkende serie van National Geographic Channel en Revelation Entertainment neemt acteur Morgan Freeman ons mee op een reis rond de wereld. The Story of God is een fascinerende verkenning van allerlei culturen en religies; een unieke zoektocht naar de zin van het leven, naar God en naar antwoord op al die grote levensvragen die ons bezighouden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Story of God - Deel 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Mooie documentaire met als moderator Morgan Freeman, alleen de stem al is top! De film bestaat uit 2 delen die een ander onderwerp bespreken ad hand van verschillende geloofsovertuigingen. Het zijn wel de grootsten die men aanspreekt, christenen, moslim, hindoe,... terwijl er binnen die categorieën nog velen zijn. Toch heb ik de indruk dat de doc is gemaakt vanuit het standpunt dat er geen God is, je voelt een beetje die ondertoon. Opvallend ook dat maar weinigen accurate antwoorden geven op de vragen die Morgan stelt,de bijbel zelf is bvb geen enkele keer ter hand genomen? Beetje jammer.
loading