99 Homes (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van wie is jouw huis eigenlijk? Op het dieptepunt van de economische crisis ontdekten steeds meer mensen dat het antwoord...
99 Homes

99 Homes

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 48 min

Van wie is jouw huis eigenlijk? Op het dieptepunt van de economische crisis ontdekten steeds meer mensen dat het antwoord op die vraag 'de bank' is. Zo ook bouwvakker Dennis Nash, die met zijn zoontje en moeder uit zijn ouderlijk huis in Orlando wordt gezet. De keiharde makelaar Rick Carver laat hen geen andere keus dan in een armoedig motel te gaan wonen. Dennis heeft er alles voor over om zijn huis terug te krijgen. Zelfs werken voor zijn grootste vijand; de man die hen op straat zette.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 99 Homes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goeie film! Behoorlijk drama, maar ook met thrillerelementen die goed tot hun recht komen. Knap gemaakt. Het acteren is ook zeer prettig om te kijken. Goede muziek er onder gezet. Echt een dijk van een film en een sterke aanrader! Wij waarderen deze film met het mooie, dikke cijfer van acht!
loading