Zootropolis (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. Een stad waar het...
Zootropolis

Zootropolis

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. Een stad waar het niet uitmaakt wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste muis. Maar wanneer officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is om als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren te zitten. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen.

Luiaards DMV Avontuur Komedie Diversiteit Kleurrijk Politiebureau

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading