Iron Man 2 (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering...
Iron Man 2

Iron Man 2

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 58 min

Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen, omdat hij bang is dat het in de verkeerde handen terecht zal komen. Met Peper Potts en James ''Rhodey'' Rhode aan zijn zijde, smeedt Tony nieuwe plannen en moet hij het opnemen tegen nieuwe, duistere en gevaarlijke machten. Het duurt dan ook niet lang voordat de uiterst gevaarlijke Rus Ivan Vanko a.k.a. 'Whiplash' van zich laat horen.

Actiescènes Groei Spannend Verantwoordelijkheid Speciale effecten Futuristisch Monaco

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Iron Man 2 Soundtrack

Iron Man 2 Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Shoot to Thrill

ACDC

2. Rock 'N' Roll Damnation

ACDC

3. Guns for Hire

ACDC

4. Cold Hearted Man

ACDC

5. Back In Black

ACDC

6. Thunderstruck

ACDC

7. If You Want Blood You've Got It

ACDC

8. Evil Walks

ACDC

9. T.N.T.

ACDC

10. Hell Ain't a Bad Place to Be

ACDC

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading