Daddy's Home (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brad doet zijn uiterste best om een goede stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn nieuwe vrouw. Zodra hun...
Daddy's Home

Daddy's Home

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

Brad doet zijn uiterste best om een goede stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn nieuwe vrouw. Zodra hun supercoole vader opduikt, lijkt Brad die vaderrol te verliezen. Maar niet zonder slag of stoot.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Daddy's Home aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Leuke film als je zin hebt in een flauwe film waar er niet te serieus wordt gekeken naar special effects en goede verhaallijn. Als je houdt van lekker flauwe humor en makkelijke grappen dan is dit zeker een leuke film om te kijken!

Reviews

Geert
Zalige komedie van Farell en Wahlberg. Farell speelt de stiefvader van 2 kinderen, die hem niet echt mogen ook al denkt hij van wel. Naarmate de tijd vordert verbetert de band maar dan duikt de biologische vader op, Wahlberg. De 2 vaders strijden voor dezelfde positie en dat heeft zijn pijnlijk doch voor ons grappige gevolgen. Typische Farell stijl, met grappige quotes, hillarische toestanden, zeker als er drank bij te pas komt en Wahlberg laat zien dat hij komedie ook goed aankan.
Leuke film met lachen en een morele boodschap verweven zoals altijd. Aanrader.
loading