Kijk nu Daddy's Home op MovieMAX: Brad doet zijn uiterste best om een goede stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn nieuwe vrouw. Zodra hun supercoole vader opduikt, lijkt Brad die vaderrol te verliezen. Maar niet zonder slag of stoot. - Daddy's Home
×
Daddy's Home
Brad doet zijn uiterste best om een goede stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn nieuwe vrouw. Zodra hun supercoole vader opduikt, lijkt Brad die vaderrol te verliezen. Maar niet zonder slag of stoot.
×
Reviews (2)Daddy's Home
Geschreven door: Hans
   14-08-2016
Leuke film als je zin hebt in een flauwe film waar er niet te serieus wordt gekeken naar special effects en goede verhaallijn. Als je houdt van lekker flauwe humor en makkelijke grappen dan is dit zeker een leuke film om te kijken!
Geschreven door: Geert
   04-08-2016
Zalige komedie van Farell en Wahlberg. Farell speelt de stiefvader van 2 kinderen, die hem niet echt mogen ook al denkt hij van wel. Naarmate de tijd vordert verbetert de band maar dan duikt de biologische vader op, Wahlberg. De 2 vaders strijden voor dezelfde positie en dat heeft zijn pijnlijk doch voor ons grappige gevolgen. Typische Farell stijl, met grappige quotes, hillarische toestanden, zeker als er drank bij te pas komt en Wahlberg laat zien dat hij komedie ook goed aankan. Leuke film met lachen en een morele boodschap verweven zoals altijd. Aanrader.
Schrijf zelf een review
loading