Criminal Activities (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier gasten met niet zo veel geld dachten ook eens mazzel te hebben. Een van hen wist dat een bedrijf een...
Criminal Activities

Criminal Activities

Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

Vier gasten met niet zo veel geld dachten ook eens mazzel te hebben. Een van hen wist dat een bedrijf een klapper zou maken op de beurs en een ander wist aan geld te komen om hen flink in te kopen in dat bedrijf. Lang verhaal kort: het was te mooi om waar te zijn. De klapper komt niet en het geld blijkt geleend van Eddie (John Travolta). Eddie is een gevaarlijke maffiabaas en als je dan ook nog eens een van zijn jongens gijzelt, kan het wel eens heel verkeerd aflopen. Zeker als je eigenlijk geen idee hebt wat je aan het doen bent en je elkaar daardoor ook steeds minder vertrouwd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Criminal Activities aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading