The Danish Girl (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Danish Girl vertelt een bijzonder waargebeurd liefdesverhaal. Wanneer Gerda haar man Einar vraagt om voor haar...
The Danish Girl

The Danish Girl

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 54 min

The Danish Girl vertelt een bijzonder waargebeurd liefdesverhaal. Wanneer Gerda haar man Einar vraagt om voor haar model te staan, komen Einars onderdrukte gevoelens naar boven en wil hij verder leven als vrouw. Einar begint aan een baanbrekende reis die alleen mogelijk is door de onvoorwaardelijk liefde van zijn vrouw. Einar vecht om te worden wie hij eigenlijk is: de transgender pionier Lili Elbe.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Danish Girl aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Prachtige indrukwekkende film. Een verhaal van alle tijden wat in de tijd dat het zich afspeelt nog voor veel mensen ondenkbaar was. Het verhaal is ontroerend en het idee dat het gebaseerd is op een echt liefdesverhaal maakt het nog vele malen boeiender om naar te kijken. Een verhaal over liefde, verdriet, angst, acceptatie en een eerste stap in een andere richting voor mensen die in het verkeerde lichaam geboren zijn.
loading