Jeruzalem (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Met ontelbare smalle straatjes en de historische monumenten vormt de heilige stad Jeruzalem een waar doolhof, waar...
Jeruzalem

Jeruzalem

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

Met ontelbare smalle straatjes en de historische monumenten vormt de heilige stad Jeruzalem een waar doolhof, waar volgens sommigen een Apocalyps aan staat te komen... In het vliegtuig ontmoeten de twee vriendinnen, Sarah en Rachel, de jonge en aantrekkelijke antropoloog Kevin. Het drietal besluit door te reizen naar Jeruzalem, totdat de hel letterlijk losbreekt en ze zich midden in een Bijbelse Apocalyps bevinden. Gevangen tussen de oude muren moeten ze de stad uit zien te komen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jeruzalem aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Na het verlies van haar broer Joel,gaat Sarah met haar beste vriendin Rachel op reis naar Tel Aviv.In het vliegtuig leren ze een aantrekkelijke antropoloog Kevin kennen die naar Jeruzalem trekt.De meiden besluiten met hem mee te gaan en later door te reizen naar Tel Aviv.Eens aangekomen lijkt het leventje hen daar wel wat,tot plots vreemde gebeurtenissen zich voordoen en vreemd gedrag bij mensen te zien is.De stad wordt afgesloten en ze gaan de strijd aan met de ondoden die op vreemde wijze herrezen.Film mist veel diepgang/spanning/verhaal,helaas geen aanrader 5.
loading