Dummie De Mummie 2 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dummie is inmiddels helemaal thuis in Polderdam, het dorp waar Goos hem gevonden heeft. Ze gaan samen naar...
Dummie De Mummie 2

Dummie De Mummie 2

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 17 min

Dummie is inmiddels helemaal thuis in Polderdam, het dorp waar Goos hem gevonden heeft. Ze gaan samen naar school en zijn de beste vrienden. Tot ze opeens beseffen dat Dummie niet kan eten en dus nooit groot zal worden. Meester Krabbel snapt het probleem, maar ontdekt dat er een beeld is met olie erin wat Dummie kan helpen. Goos wil op zoek naar het beeldje, maar dat blijkt op de bodem van de zee te liggen. Dummie besluit dat hij dan maar vooral heel beroemd wil worden. De schilderwedstrijd van de krant móet hij daarom winnen. Met een mooi portret van juffrouw Friek gaat dat vast lukken!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dummie De Mummie 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Jeffrey
erg leuke film ,,net als de eerste
loading