The Legend of Barney Thomson (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Barney Thomson, een onbeholpen, verlegen kapper, leidt een wanhopig middelmatig leven. Hij wordt...
The Legend of Barney Thomson

The Legend of Barney Thomson

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

Barney Thomson, een onbeholpen, verlegen kapper, leidt een wanhopig middelmatig leven. Hij wordt zowel op het werk als thuis gemeden en leeft al twintig jaar in een sleur. Elke saaie dag gaat naadloos over in de volgende. Geen enkel leven is echter zo eentonig dat het niet wat pittiger kan worden gemaakt met onopzettelijke moord, een gestoorde psychopaat en een diepvriezer vol netjes verpakt vlees. Barney Thomsons oninteressante leven gaat van 0 naar 100 in vijf seconden als hij de groteske en absurde wereld van de seriemoordenaar binnenstapt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Legend of Barney Thomson aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marc
Goede, enigszins gestoorde en zeer goed gecaste min of meer typisch schotse gitzwarte horrormisdaadcomedy zoals ze die alleen in de U.K. kunnen maken. De uitgestreken smoel van Carlyle is geweldig en de grofgebekte moeder Emma Thompson is echt super. Grappige onverwachte plotwending.
Mooi maar gruwelijk stukje cinema van de overkant van de Noordzee.

Reviews

Gerard
Zwarte komedie in een heerlijke slang en goed geacteerd. De locaties zijn stuk voor stuk tot in de puntjes uitgewerkt. Alleen dat is al een plezier om naar te kijken.
Dat er absurde wendingen te verwachten zijn dat is al snel duidelijk maar op driekwart van de film wordt het dermate over de top dat het gaat vervelen, schurend tegen irritatie aan. Maar al met al een leuke film.
loading