Suburra (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In OstiIn Ostia, een deelgemeente van Rome aan de kust, zijn er plannen om 'het Las Vegas van Italië' te doen...
Suburra

Suburra

Misdaad
Taal: Italiaans Jaar: 2015 Duur: 2 u 10 min

In OstiIn Ostia, een deelgemeente van Rome aan de kust, zijn er plannen om 'het Las Vegas van Italië' te doen verrijzen. In een kluwen van corrupte belangen zijn verschillende partijen betrokken: de staat, van hoge ambtenaren tot parlementariërs en zelfs ministers, het Vaticaan, en natuurlijk de alomtegenwoordige maffia - en wel verschillende families. Allen cirkelen ze als gieren boven het megalomane vastgoedproject om een zo groot mogelijk stuk van de taart voor zich te claimen. Maar een brutale confrontatie tussen de verschillende geïnteresseerden is onvermijdelijk. In een periode van acht dodelijke novemberdagen zakt het kaartenhuisje helemaal in elkaar, met enkele genadeloze afrekeningen tot gevolg. 

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Suburra aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading