Dark Places (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Libby Day was zeven jaar oud toen haar moeder en twee zusjes op brute wijze werden vermoord op hun boerderij in...
Dark Places

Dark Places

Drama Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 48 min

Libby Day was zeven jaar oud toen haar moeder en twee zusjes op brute wijze werden vermoord op hun boerderij in Kansas. De getraumatiseerde Libby wees destijds haar broer Ben aan als dader. Door geldgebrek accepteert ze een aanbod om onderzoeker Lyle Wirth te helpen bij het reconstrueren van die verschrikkelijke moordpartij. Terwijl ze de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar zoeken, begint Libby te twijfelen aan wat ze die nacht heeft gezien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dark Places aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
In Kansas gebeurde 20jaar geleden een gruwelijk drama,Libby toen als 7jarig meisje en haar broer Ben Day zijn de enige overlevenden van hun gezin dat uitgemoord werd,moeder en 2zusjes kwijt,nu 20 j later worstelt Libby nog steeds met haar verleden en het feit Ben in de gevangenis zit die ze als dader aanwees.Als ze van Lyle een voorstel krijgt gaat ze er op in voor het geld,maar voor Lyle betekent het onderzoek doen naar de moorden in n vreemd clubverband,als ze dichter bij de waarheid komen,komt ook Libby in gevaar en was het wel Ben?wat verdringt haar geest over dit trauma?

Reviews

Coen en Nelly
We vonden dit ook een beste film. Nergens echt spannend ofzo, maar heel goed geacteerd en je blijft je verschillende zaken afvragen. Mooi gefilmd ook en de sfeer wordt ook bepalend neergezet. Wij konden deze film wel waarderen. Wij komen voor deze film uit op een overtuigende zeven. Kijk en oordeel zelf!
loading