Extraction (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een aantal jaren na het overlijden van zijn vrouw, is Leonard gepensioneerd en zit Harry bij de CIA. Wanneer Leonard...
Extraction

Extraction

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 28 min

Een aantal jaren na het overlijden van zijn vrouw, is Leonard gepensioneerd en zit Harry bij de CIA. Wanneer Leonard wordt ontvoerd, wordt er door de CIA gelijk actie ondernomen om hem te vinden en te bevrijden. Agente, en tevens ex-geliefde van Harry, Victoria wordt ingeschakeld, maar Harry staat erop dat hij helpt zijn vader te zoeken. Een spannende zoektocht begint, waarvan niemand het einde had kunnen voorspellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Extraction aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Leonard (Willis) is een cia agent op rust, zijn zoon Harry is actief bij de cia maar niet 'in the field'. Wanneer er een computerprogramma wordt getolen dat alle communicatie kan beheren, wil Harry de zaak opzich nemen maar zijn oversten weigeren. Dan blijkt dat Leonard werd gekidnapt door de mannen die het programma hebben gestolen en Harry gaat erachteraan. Zwakke actie film, waar je alles op voorhand voelt aankomen, zelfs Willis kan de film niet redden. Zwak verhaal en op geen enkel moment kon de film mij boeien. De zoveelste neem eens wraak-movie.
loading