Schone Handen (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sylvia heeft te lang weggekeken van de drugshandel van haar man, Eddie. Als de politie steeds vaker op de stoep...
Schone Handen

Schone Handen

Misdaad Thriller
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 44 min

Sylvia heeft te lang weggekeken van de drugshandel van haar man, Eddie. Als de politie steeds vaker op de stoep staat, dringt pas goed tot haar door hoe diep hij hierin verzeild is geraakt. De situatie dreigt totaal uit de hand te lopen en Sylvia probeert met haar twee kinderen het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo eenvoudig is dat niet... Eddie deinst nergens voor terug om 'de familie' bij elkaar te houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Schone Handen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Marian
Een super spannende Nederlandse thriller met glasrollen voor Jeroen van de Koningsbrugge als drugsbaron "Eddie" en Thekla Reuten als zijn vrouw, die heel lang bepaalde zaken door de vingers ziet totdat haar leven en het leven van haar kinderen op het spel staat....

Reviews

An
Een film waarvan ik niet kan zeggen dat ik het een ijzersterke vond maar die wel veel actie bevat zodat de kijker toch geactiveerd wordt om tot het einde te kijken.Het acteerwerk is zoals het vaak in Nederlandse films is, de tekst wordt meer opgelezen, beetje jammer. Vandaar een magere zeven voor deze film.
loading