Kijk nu Hitman: Agent 47 op MovieMAX: Na 46 prototypes is Agent 47 de perfecte moordmachine, gemaakt in een geheim experiment met genetische manipulatie. 47 heeft ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie. Hij weet al zijn doelwitten uit te schakelen, en zijn nieuwste doelwit is het bedrijf dat het geheim van het experiment wil achterhalen. Samen met een jonge vrouw begint hij een intens gevecht met zijn dodelijkste vijand. - Hitman: Agent 47
×
Hitman: Agent 47
Na 46 prototypes is Agent 47 de perfecte moordmachine, gemaakt in een geheim experiment met genetische manipulatie. 47 heeft ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie. Hij weet al zijn doelwitten uit te schakelen, en zijn nieuwste doelwit is het bedrijf dat het geheim van het experiment wil achterhalen. Samen met een jonge vrouw begint hij een intens gevecht met zijn dodelijkste vijand.
×
Reviews (2)Hitman: Agent 47
Geschreven door: Marc
   02-06-2016
Een door genetische manipulatie super hitman. Echter genoeg oorspronkelijke menselijke kwaliteiten om hem te laten twijfelen aan zijn moorddadig bestaan. Samen met een vrouwelijke eveneens DNA gemanipuleerde medestrijder gaan ze het gevecht aan tegen degene die hun super DNA willen hebben. Als actiefilm zonder al te veel diepgang maar lekker wegkijken zonder nadenken goed geslaagd.
Geschreven door: Ger
   30-04-2016
Ik vond het niet zo'n beste film. Erg rommelig opgezet en een heel dun verhaal.Had er duidelijk meer van verwacht.
Schrijf zelf een review
loading