Trainwreck (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de nieuwe romantische comedy TRAINWRECK wordt Amy (Amy Schumer) van jongs af aan verteld dat monogamie een...
Trainwreck

Trainwreck

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u

In de nieuwe romantische comedy TRAINWRECK wordt Amy (Amy Schumer) van jongs af aan verteld dat monogamie een onmogelijk streven is. Als carrièrevrouw die schrijft voor een tijdschrift vermijdt ze daarom serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij one night stands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners (Bill Hader) lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Trainwreck aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willem
Belachelijk onnozele film. Amy Schumer is in deze film, ondanks haar reputatie, enorm preuts in beeld gebracht.
Maarten
Geen goede film. Aan alles merk je dat de makers hun best hebben gedaan om grappig te zijn en dat maakt het juist niet grappig. Voegt weinig toe en zonde van het geld. Geen aanrader.
loading