Binnenstebuiten (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Groot worden is een hele uitdaging, en dat geldt ook voor Riley, zeker als ze vanwege haar...
Binnenstebuiten

Binnenstebuiten

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 31 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Groot worden is een hele uitdaging, en dat geldt ook voor Riley, zeker als ze vanwege haar vaders werk verhuist. Net als iedereen wordt Riley geleid door haar emoties - Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties zetelen in Hoofdkwartier, het stuurcentrum in Rileys hoofd, vanwaaruit ze haar door de drukte van alledag loodsen. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en nieuwe school.

Visuele Innovatie Emotioneel Innovatief Gevoelens Levendige Animatie Heden Innerlijke Wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Lian
Leuke familiefilm met heel veel herkenbare elementen. Echt de moeite waard.
loading