De ReŁnie kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
De ReŁnie
Na een burn-out probeert de 35-jarige Sabine Kroese haar leven weer op te pakken. Wanneer ze een aankondiging van een middelbare schoolreŁnie ontvangt staat haar leven plotseling weer op zijn kop. De reŁnie rakelt namelijk een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle...
×
Reviews (3)De ReŁnie
Geschreven door: Monica
   18-06-2017
Matige film, die vooral in het begin erg verwarrend is , doordat hij afwisselend in het heden/verleden afspeelt.Naarmate de film vordert komt er meer duidelijkheid in het verhaal. Met het einde kun je eigenlijk alle kanten op, er is geen duidelijke plot.
Geschreven door: Carole
   30-04-2016
Tegenvaller
Geschreven door: Vicky
   11-12-2015
Goed neergezet drama dat zich zowel eigentijds als in hun jeugdjaren afspeelt , de band tussen Isabel en Sabine is zeer uniek waaraan op een dag een dramatisch einde komt. Na haar burn-out ontmoet Sabine Olaf die nogal eigenzinnig is , vreemd genoeg kan Isabel toch haar concentratie maar niet weerhouden van het verdwijnen van haar hartsvriendin Isabel , de zoektocht in haar hoofd lijkt vruchten af te werpen hoewel Sabine onder immense druk te staan komt. Aanrader.
Schrijf zelf een review
loading