Roger Waters The Wall (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Roger Waters, medeoprichter en voornaamste songwriter van Pink Floyd, combineert het epische met het...
Roger Waters The Wall

Roger Waters The Wall

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 7 min

Roger Waters, medeoprichter en voornaamste songwriter van Pink Floyd, combineert het epische met het persoonlijke in Roger Waters The Wall, een concertfilm die veel meer laat zien dan alleen het podium. Het is een verslag van een overweldigende show die alle zintuigen prikkelt, gecombineerd met een intens persoonlijk verhaal waarin Waters het verdriet verwerkt dat de oorlog in z'n leven heeft gespeeld. Hij brengt het publiek samen met zijn bandgenoten en creatieve partners een spectaculaire concertervaring, en neemt ons bovendien mee op een onvergetelijke en diep persoonlijke pelgrimstocht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Roger Waters The Wall aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Maarten
De trailer was ok maar wat moet je er meer van verwachten dan muziek die je al kent horen met wat gedoe er omheen hoe die muziek tot stand is gekomen.
loading