Children of the Corn: Genesis (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Tim en Allie gestrand en verdwaald zijn in de woestijn lopen ze uiteindelijk tegen een afgelegen...
Children of the Corn: Genesis

Children of the Corn: Genesis

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 17 min

Als Tim en Allie gestrand en verdwaald zijn in de woestijn lopen ze uiteindelijk tegen een afgelegen gebouw aan. Op voorwaarde dat ze de volgende ochtend weer weggaan en dat ze niet overal rondneuzen laat een vreemde priester ze er binnen. Wanneer er later buiten geluiden te horen zijn die lijken op geschreeuw en gehuil, sluipt Allie naar buiten om op onderzoek uit te gaan. Ze doet de vreselijke ontdekking dat ze te maken hebben met een bizarre sekte. Een sekte die een kleine jonge op ongewone wijze aanbidt. Als snel blijkt dat dit kind niet zomaar een klein jongetje is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Children of the Corn: Genesis aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading