Survivor (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een Amerikaanse overheidsagent overleeft ternauwernood een bomaanslag in het centrum van Londen. Ze is daar gestationeerd...
Survivor

Survivor

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

Een Amerikaanse overheidsagent overleeft ternauwernood een bomaanslag in het centrum van Londen. Ze is daar gestationeerd om terroristen die naar de VS willen reizen te stoppen. De aanslag was op haar gemunt, maar in plaats van slachtoffer wordt ze als verdachte gezien. En opgejaagd; niet alleen door de overheid, maar ook door de genadeloze huurmoordenaar The Watchmaker. Zonder back-up gaat ze op zoek naar de man achter de aanslag om een veel grotere aanslag te stoppen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Survivor aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Spannende actiethriller met Milla Jovovich en Pierce Brosnan. Milla speelt een goede en succesvolle anti-terreur agent. Pierce is ditmaal de bad guy - een top huurmoordenaar. Terroristen hebben het op Milla gemund en huren de Watchmaker in om de agente die hen op de hielen zit te doden. De eerste moordpoging mislukt. De agente wordt niet zozeer als overlever maar als verdachte gezien. Verfrissend is dat een vrouw een keer de actieheld speelt, wel raar dat ze zo snel en lang als verdachte wordt behandeld door haar eigen dienst (haar directe leidinggevende uitgezonderd).
loading