Kill Me Three Times (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens het verkennen van de prachtige Australische stranden komt Alice terecht in het afgelegen kustplaatsje...
Kill Me Three Times

Kill Me Three Times

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

Tijdens het verkennen van de prachtige Australische stranden komt Alice terecht in het afgelegen kustplaatsje Eagle's Nest. Hier wordt ze verliefd en trouwt ze met Jack, de eigenaar van een lokale bar. Het huwelijk raakt echter al snel in verval en Alice begint een affaire met een jonge surfer. Alice wordt gedwongen om haar slimme schoonzus Lucy te verschalken en Charlie, een privé detective die Jack heeft ingehuurd als huurmoordenaar, te ontlopen. Een onverwacht gevaar komt echter uit de handen van Nathan, een bescheiden tandarts die maar een manier ziet om zijn gokschulden af te betalen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kill Me Three Times aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading