De Ontsnapping kijken - MovieMAX | MovieMAX | Thuis films en series kijken is eenvoudig!
×
De Ontsnapping
Julia heeft een goede baan en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit.
×
Reviews (3)De Ontsnapping
Geschreven door: Gerard
   31-08-2016
Deze film is echt veel beter dan het boek. Waar in het boek seks erg op de voorgrond staat is er in de film veel meer diepgang en bezieling. Prachtig hoe verleden en heden in elkaar verweven worden. Muziek is goed gekozen en het Nederlandse acteerwerk mag er ook zeer zeker zijn. Een goede film die mijn verwachtingen meer dan heeft overtroffen.
Geschreven door: Maarten
   25-08-2016
Kolderieke film over een eenzame vrouw die de weg kwijt is helemaal los gaat in Portugal. Fraaie beelden van het landschap en de zee ontbreken niet. Sommige personnages hadden wel wat meer uitgediept mogen worden.
Geschreven door: Eline
   29-01-2016
Hele goede film! Anders dan ik had verwacht. Het is een sterk verhaal met goede acteurs.
Schrijf zelf een review
loading