The Search For Freedom (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Search for Freedom kijkt mee door de ogen van de legendes en pioniers die een cultureel fenomeen hebben...
The Search For Freedom

The Search For Freedom

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 28 min

The Search for Freedom kijkt mee door de ogen van de legendes en pioniers die een cultureel fenomeen hebben helpen creëren. Het gaat over de vrijheid die toegankelijk is voor iedereen, de vrijheid die ontstaat door in het nu te leven en te doen wat ons een kick geeft. Een inkijkje in de wereld van de extreme sporten en de onbegrensde mogelijkheden die er zijn voor iedereen die in het diepe durft te springen. Een adembenemend mooie en aangrijpende film over de baanbrekers en wereldkampioenen uit het surfen, snowboarden, skiën, skateboarden, mountainbiken en nog veel meer.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Search For Freedom aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading