Aloha (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brian Gilcrest is een 37-jarige defensieleverancier die vrijwel door iedereen gehaat wordt. Zijn enige vriend lijkt de...
Aloha

Aloha

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 40 min

Brian Gilcrest is een 37-jarige defensieleverancier die vrijwel door iedereen gehaat wordt. Zijn enige vriend lijkt de geavanceerde computer Jeremy. Gilcrest krijgt de opdracht de lancering van een wapensatelliet vanuit Hawaï in de gaten te houden. Samen met de humorloze Majoor Lisa Ng moet hij de inheemse Hawaiiaanse Raad veiligheid garanderen voor de lancering. Daarnaast krijgt hij de kans op een ontmoeting met Tracy, de liefde van zijn leven die wegging, samen met haar man en twee kinderen.

Bekend om locatie Romantische spanning Luchtige toon Romantische komedie Natuurschoon Hedendaags Hawaï

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Willem
Ik heb al een aantal goede films van Cameron Crowe gezien, maar deze viel erg tegen.
Als je, zoals ik, niet veel weet over Hawaii en ook niet bekend ben met soldatenpraat en ruimtevaart, dan is de dialoog in deze film vrijwel onbegrijpelijk. Bovendien praten vrijwel alle acteurs alsof ze speed hebben geslikt en wordt de tekst in sneltreinvaart afgeraffeld.
Bill Murray weet vaak wel wat van zijn rol te maken, maar in deze film was hij een parodie van zichzelf.
loading