De Kampioentjes (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Joachim werkt als serveerder in een klein dorpje. Van jongs af aan weet hij al dat hij beter tafelvoetbal kan...
De Kampioentjes

De Kampioentjes

Animatie Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

Joachim werkt als serveerder in een klein dorpje. Van jongs af aan weet hij al dat hij beter tafelvoetbal kan spelen dan wie dan ook! Wat hem echter niet bepaald helpt om het hart van de mooie Laura te veroveren, waar hij hopeloos verliefd op is. Als op een dag plotseling Rolando, de beste voetballer van de wereld, in zijn geboortedorp arriveert, staat Joachim's wereld volledig op zijn kop. Want Rolando heeft namelijk nog een rekening te vereffenen met Joachim. Op een dag ontdekt Joachim dat Rolando zijn bar en zijn geliefde voetbaltafel heeft vernietigd. Met een gebroken moraal doet Joachim een onverwachte magische ontdekking, zijn tafelvoetbal spelers kunnen tot leven komen en met hem praten! Samen beginnen ze aan een reis vol avonturen om Laura en het dorp te redden en om Rolando's kwade plannen te stoppen. Onderweg zullen ze een hecht team worden, maar is er ruimte voor wonderen in het voetbal?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Kampioentjes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading