Good People (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De verbouwing van hun geërfde herenhuis in Londen brengt het Amerikaanse stel Tom en Anna flink in de schulden. Op het...
Good People

Good People

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

De verbouwing van hun geërfde herenhuis in Londen brengt het Amerikaanse stel Tom en Anna flink in de schulden. Op het moment dat het droomhuis waar het smoorverliefde koppel een gezin had willen stichten onbetaalbaar dreigt te worden, wordt de huurder in het appartement onder hen bruut vermoord. Tom en Anna vinden zijn lijk, maar ook een tas met 220.000 Britse Ponden. Na even twijfelen besluiten ze het geld stiekem te houden en alleen uit te geven wat hen uit de schulden zal houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Good People aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Tom en Anna hebben het niet breed. Wanneer hun huurder dood gevonden wordt, vinden ze bij het opruimen van de kamers een zak vol met geld. Ze weten echter niet dat het gestolen druggeld is en dat er dus meerdere partijen op zoek zijn naar het geld. Door het te houden komen ze van de ene gevaarlijke situatie in de andere terecht. Een ietwat trage opbouw maar wel spannend. Sterke cast ook en een deftig scenario dat laat zien dat elke actie een gevolg heeft en dat eerlijkheid nog het langst duurt en allicht het veiligste is :-). Er mocht wel wat meer vaart en actie in voor mij.
loading