Kijk nu Gooische Vrouwen 2 op MovieMAX: Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. - Gooische Vrouwen 2
×
Gooische Vrouwen 2
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.
×
Reviews (4)Gooische Vrouwen 2
Geschreven door: Mariska
   20-11-2015
Wat een leuke film. Had niet veel verwacht van deel 2 maar echt weer leuk verzonnen allemaal. En wat zien de vrouwen eruit zrg als ze oud zijn. Zeer knap gedaan. Verhaal zeer verrassend. Zeker een aanrader.
Geschreven door: Max
   28-07-2015
met m'n vriendin meegekeken. Echt een vrouwenfilm. Mijn vriendin vond de film heel leuk. In die zin is de film dan ook geslaagd. Als parodie op het Gooische leven is de film ook geslaagd. Dames met teveel geld en teveel ingrepen in het gezicht zo gezegd. Grappig dat Linda de Mol zichzelf neerzet in feite. Als totaalfilm vind ik 'm maar matig alhoewel de film mij meeviel. Mager thema (rijke dames met relatieproblemen). Morero is 'n grappig typje. Hij blijft maar buiten de pot pissen en blaast daarmee zijn huwelijk op. De blik in de toekomst was ook leuk gevonden. Zitten paar goede acteurs in. Peter Paul Muller, Reidinga, Visser ea Al met al net 3 vd 5 sterren.
Geschreven door: Maarten
   08-06-2015
Ordi op zijn best
Geschreven door: Willeke
   09-05-2015
Verwacht geen diepgaande verhaallijnen of verrassende plots, maar voor lekker onderuit op de bank-zondagmiddagvermaak is deze film prima. De personages zijn ons inmiddels al jaren vertrouwd, wat dat betreft geen grote veranderingen, maar de regisseur heeft er wel voor gekozen een onverwachts kijkje in de toekomst te nemen, wat vermakelijk is om te zien. En verder heeft ook deel twee een hoog vriendinnengehalte. Af en toe miste ik wel iets meer diepgang, over de grote gebeurtenissen werd wel erg makkelijk heengestapt, maar aan de andere kant is een film als deze vooral vermaak.
Schrijf zelf een review
loading