The Operator (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op jacht naar een intrigerend nieuwsverhaal in een kleine stad gaan een nieuwsteam met verslaggever Sara Kovic,...
The Operator

The Operator

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 28 min

Op jacht naar een intrigerend nieuwsverhaal in een kleine stad gaan een nieuwsteam met verslaggever Sara Kovic, cameraman Milo Burns en producer Charlie McNeel op onderzoek uit naar huizen die zijn teruggenomen door de bank. In een vreemd huis, ontdekt het nieuwsteam een doos videobanden in een gesloten kast. De familie die er woonden is gevlucht, uit angst voor hun leven. Op de videobanden is een gezichtsloze figuur, gekleed in een donker, pak te zien die de bewoners achtervolgd en kwelt... en ze langzaam tot waanzin drijft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Operator aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Geen al te beste film... Wazig, schokkend beeld en irritante mensen. Het verhaal is best leuk verzonnen, maar de uitwerking laat hier echt te wensen over. Hierdoor is er van eventuele spanning al geen sprake meer.. Blijft over, een slechte film die we afraden... Onze waardering reikt niet verder dan een drie... Wij zouden even verder kijken.
loading