The Thing (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Paleontologe Kate Lloyd sluit zich aan bij een team Noorse wetenschappers die in het ijs van Antarctica een buitenaards...
The Thing

The Thing

Horror Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 39 min

Paleontologe Kate Lloyd sluit zich aan bij een team Noorse wetenschappers die in het ijs van Antarctica een buitenaards ruimteschip hebben ontdekt. Aan boord van het schip bevindt zich een organisme dat bij de crash omkwam. Althans, zo lijkt het, want wanneer een experiment het wezen bevrijdt, moeten Kate en piloot Carter verhinderen dat het monster hen één voor één afslacht. Geen eenvoudige opdracht, want het schepsel kan perfect de vorm aannemen van elk wezen dat het besmet. Zo begint een genadeloze, paranoïde overlevingsstrijd. The Thing vormt de prelude op de gelijknamige horrorklassieker van John Carpenter uit 1982.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Thing aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading