The Trip to Italy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rob en Steve maken in opdracht van The Observer wederom een culinaire roadtrip. Dit keer hebben ze het grijze...
The Trip to Italy

The Trip to Italy

Komedie Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 44 min

Rob en Steve maken in opdracht van The Observer wederom een culinaire roadtrip. Dit keer hebben ze het grijze Engeland ingewisseld voor het warme Italië. Ze reizen van Ligurië naar Capri, waarbij ze in de voetsporen treden van de grote romantische dichters als Byron en Shelley. De reis komt voor beide heren op het perfecte moment, aangezien Rob naarstig op zoek is naar een manier om even aan het gezinsleven te ontsnappen en Steve aan het werkende bestaan in Los Angeles. Terwijl ze het prachtige landschap aanschouwen praten ze over het leven, de liefde, hun carrières en komen ze op adem in sterrenrestaurants.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Trip to Italy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading