Transformers: Age of Extinction (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De mensheid wordt met uitsterven bedreigd door een angstaanjagende nieuwe vijand en het is aan...
Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 38 min

De mensheid wordt met uitsterven bedreigd door een angstaanjagende nieuwe vijand en het is aan Optimus Prime en de Autobots om de wereld te redden. Allen heeft de regering zich nu tegen hen gekeerd en moeten ze op zoek naar nieuwe bondgenoten, die ze vinden in de uitvinder Cade Yeager en de indrukwekkende Dinobots.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Transformers: Age of Extinction aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ozlem
Echt een super film! Het verveelt nooit. Echt een aanrader. Mooie effecten en een sterke verhaallijn. Ook erg goed acteerwerk.

Reviews

Geert
Wanneer Cade Yaeger, een automechanieker een oude truck meeneemt weet hij niet in welk avontuur hij zich stort. De truck is Optimus Prime, de leider van de Autobots. Alles en iedereen maakt jacht op hen en wanneer de mens in staat blijkt te zijn zelf robots te maken is het hek van de dam. Michael Bay is een kei in dit soort films, sterk verhaal, zeer snelle actie en efects die beter en beter worden. Het is uitkijken nr de sequel die er dacht ik eind dit jaar aankomt. Benieuwd welk verhaal men nu uit de mouw schudt...
Anoniem
ach, een hersens-op-nul film die inwisselbaar is met de vorige met een aantal nieuwe technieken. Als je hiernaar op zoek bent, is ie prima te doen! Maar hij is zijn geld momenteel niet waard in mijn ogen. Maar over smaak valt niet te twisten, dus anderen kunnen het anders beleven ;)
Anoniem
M'n drie jongens en mams vonden deze TransFormers " The Best '', eerlijk waar geweldige Film !!! Horen eigenlijk geen plaspauze's in te lassen hahaha. Groetjes Wendy
Bjorn
Voor mij de beste Transformers tot nu toe!!
Nicole
Wauw, wat een sensationele en geweldige film, een schitterend spektakel met nog betere technische snufjes als de vorige drie films. De transformers zowel als de oude bekende als de nieuwe zijn super en erg perfect in beeld gebracht, dus de special en visuele effecten zijn een lust voor het oog. Ook de geheel vernieuwde cast zetten een goede personage neer, vooral acteur Mark Wahlberg als uitvinder Cade Yeager blink er wat mij betreft boven uit. In deze film komen vrijwel elk Genres wel voorbij: Fictie, Fantasie, actie, spanning en zelf af en toe wat humor. Alles klop gewoon in deze film, je word ook helemaal in het verhaal meegenomen. Complimenten voor de producer Michael Bay en Co-producer Steven Spielberg die een fantastische vierde Transformer film hebben weten neer te zetten die van het beeld afspat de release datum van Transformers 5 staat gepland in 2016. Top!!
Shirley
Age of Extinction is weer een geweldige Transformerfilm, waar moed en eer de hoofdrol spelen. De autobots zijn bijna uitgeroeid, maar er wordt per ongeluk een ontdekt en het blijkt Prime te zijn. Dit keer heeft Prime twee tegenstanders zowel de decepticons als een andere krachtige transformer. Gelukkig krijgt hij hulp van de Knights. Ook dit keer geweldige acteurs en jurassictransformers in deze film.
loading