Kijk nu Hartenstraat op MovieMAX: Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de 'Girl Next Door' die zij op internet speelt... - Hartenstraat
×
Hartenstraat
Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de 'Girl Next Door' die zij op internet speelt...
×
Reviews (7)Hartenstraat
Geschreven door: Max
   28-12-2014
Leuke film, kijkt lekker weg. veel BNR's, dat maakt het extra leuk.
Geschreven door: Max
   01-12-2014
Erg leuke en tikje romantische film. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam wat een extra leuke dimensie maakt. Zeker met de Amsterdamse humeur. Al heel snel is duidelijk wie aan het eind van de film met wie eindigt, maar dat is niet erg. De moeite waard om te kijken op een regenachtige zondagmiddag. Goed geacteerd, goed verhaal en leuke film met leuke details.
Geschreven door: Karin
   27-10-2014
sorry, ik vond hem echt zo rommelig en nagemaakt van Amerikaanse films als Nothing Hill e.d. Bracha vond ik prima acteren en de kleine meid ook. Ook de ambiance van de 9 straatjes is leuk gevonden maar dan heb je het ook wel gehad.
Geschreven door: Willeke
   17-10-2014
Een lekkere romantische komedie met chemie tussen de hoofdrolspelers. Geen absolute topper, maar wel een fijne film voor een zondagmiddag op de bank om lekker bij weg te zwijmelen. Met een eervolle vermelding voor de kleine Sara die de sterren van de hemel speelt. Het verhaal is niet al te ingewikkeld, maar het verhaal heeft voldoende vaart om te blijven boeien.
Geschreven door: Micha
   16-10-2014
Heerlijke feel good movie. Uitermate geschikt voor als je een avondje aleen of met je partner of vriendinnen lekker op de bank weg wil zakken en vermaakt wil worden zonder je hersens te kraken. Romantisch, grappig en aandoenlijk. Mooie acteurs, prettig doorlopende verhaallijn, grappige typetjes en hoopvol voor alle singles. Aanrader voor de romantische en of "lekker layed back- bui".
Geschreven door: Misha
   07-10-2014
Voorspelbaar maar goed geacteerd en hartverwarmend lief.
Geschreven door: Karin
   15-09-2014
Geweldige leuke film, goede acteurs en types die er gespeeld hebben. Verhaal lijn is eenvoudig, maar past prima in het script. Ik heb mij echt mij enorm vermaakt met deze film. Van mij een dikke 8.
Schrijf zelf een review
loading