Belle en het Beest (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. De wereldberoemde klassieker komt nu echt tot leven! Ga mee naar het magische Frankrijk...
Belle en het Beest

Belle en het Beest

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 48 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. De wereldberoemde klassieker komt nu echt tot leven! Ga mee naar het magische Frankrijk van de vroege 19e eeuw, een land vol romantiek en avontuur. Om zijn jongste dochter Belle een plezier te doen, plukt een koopman op één van zijn reizen een roos op het landgoed van het Beest. Dat loopt niet goed af, het Beest wil de man doden. Belle voelt zich zo schuldig dat ze naar het kasteel van het Beest gaat om de plek van haar vader in te nemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Belle en het Beest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Natanaël
Deze film is echt prachtig! Alles is mooi, van begin tot eind! De acteurs zijn goed gekozen, doen het prachtig in hun rol en het verhaal is boeiend, spannend en meeslepend, ondanks dat het een bekend sprookje is. Voor mensen die van sprookjes houden is dit zeker een juweeltje! De film is gewoon magisch. Van mij had hij langer mogen duren, met een langer einde, iets meer over hoe het iedereen later verging, maar het is een schitterende film! Aan te raden voor het hele gezin.

Reviews

Alexander
De Franse regisseur Christophe Gans is vooral bekend van de prent 'Le Pacte Des Loups' uit 2001. Nu waagt hij zich met deze Frans-Duitse coproductie aan een remake van de klassieker "La Belle Et La Bête" en het is hem aardig gelukt ook. Deze bijzonder sfeervolle en erg sprookjesachtige film had naar Europese normen een erg groot budget en het resultaat ziet er gelukkig geweldig uit. De kostuums, de decors, de belichting, de kleuren, de attributen... Werkelijk alles ziet er opvallend goed uit en de speciale effecten ( o.a. kunstmatige landschappen, creaturen) zijn mooi en overtuigen. Vincent Cassel doet het goed als het beest, maar ziet er naar mijn gevoel niet knap genoeg uit als prins. Léa Seydoux is geloofwaardig als 'Belle'. Het scenario is voldoende sterk. Deze prent is een aanrader voor het hele gezin!
loading